Skovkeld tilbyder totalløsninger inden for anlægsarbejde bl.a.:

  • Beplantning af træer, buske, hække m.m.
  • Nyanlæg af alle typer haver
  • Gravearbejde med minigraver
  • Træfældning og beskæring
  • Vedligeholdelse af grønne arealer herunder græsslåning, hækkeklipning, ukrudtsbekæmpelse m.m.

Vi stiller gerne vores erfaring og ekspertise til rådighed, og rådgiver gerne om vedligeholdelse, kvaliteter m.m. og sørger for at kunden får den ønskede løsning afleveret til aftalt tid og pris.

Skovkeld udfører alle typer belægningsopgaver med alle stentyper herunder chaussesten, granit, beton m.m. og anlægger bl.a.:

  • Terrasser
  • Gangarealer
  • Trapper
  • Kantsten
  • Fortove

Derudover udfører vi reparation og renovering af eksisterende belægningssten.

Vi indgår gerne som en aktiv sparringspartner gennem forløbet og kommer med ideer til valg af stentyper m.m. og sikre du får den ønskede løsning skræddersyet efter ønske og behov.

Vores savværk er både mobil og stationer. Den kan klare næsten alle træsorter, og næsten alle størrelser. Vores mænd arbejder hurtigt og effektivt så du får et flot stykke træ.

Både træet og stedet bliver nøje udvalgt så du får den bedste kvalitet.

Skovkeld tilbyder opskæring af både nåletræ og løvtræ direkte på skovningsstedet. Vi råder over et WoodMizer savværk som vi kan spænde efter bilen, og derved opstille savværket der hvor det er mest praktisk, nemlig der hvor tømmeret er.

Skovkeld opskærer både små og store partier – helt ned til enkelte kævler. Det mobile savværk kan opskære træet Til brædder, “kalmar-brædder”, tømmer, planker mv., nøjagtigt efter kundens individuelle ønsker og behov.

Vi kan opskære alle type træ i dimensioner op til 60 cm i diameter og 6 meter i længden.

Træbeklædning betyder at dit hus er dækket af træ.Det betyder også at det træ skal skiftes engang i mellem, Hvis det altså ikke har fået noget træbeskyttelse.

Skovkeld tilbyder både renovering af gamle plader, Men også påsætning på nye huse.

Træbeklædningen kan være rustik, men du kan også vælge en blød træsort, som måske ser bedre ud efter din smag.

Hvis dit træ har fået lidt lange arme, henter vi saksen, og hvis vi ikke kan nå henter vi Liften. Liften er vores ekstra arm.

Vi tilbyder både beskæring, men også fældning. Da mange træer ligger tæt på beboede områder er det ikke muligt at fælde bare sådan. Man må tage det i etager. Beskæring er nødvendigt da grenene kan blive forlange og påvirke strømforsyningen.

Et plankeværk er nøglen til privatliv og stilhed i din have. Vi kan tilbyde et helt normalt plankeværk i 3 forskellige træsorter, der er lavet af frisk nedhugget træ. Maling sørger i selv for, men vi kan sagtens komme med nogle forslag på farven.

Opsætning af plankeværk: Plankeværk skal være enten trådhegn, flethegn eller hegn som eksisterende.